martes, 10 de noviembre de 2009

COLL D'ARES 1500 m

Aprofitant que Google Street View cobreix quasi tot el territori, comencem una nova secció al blog anomenada "Colls" , fent referència a tots els colls o alts que hem pujat i que ens han deixat records ciclistes especials.

Per exemple avui posem el Coll d'Ares 1500 m (Ripollès). Connexió entre Molló i Prats de Molló. Grans records al pasar-lo per la BPB del 2008, també hi vaig patir un pajarón espectacular fent la clàssica estiuenca Figueres-Vallter. També l'he passat vàries vegades amb btt fent la volta a la Cerdanya i a la cursa dels isards de Camprodon. El recomano per la seva variant nord molt més exigent.

I vosaltres? quin coll recordeu de forma especial?

Va vinga que com bons ciclistes que sou tots teniu la vostra llista particular: aquella pujada que els vau deixar a tots clavats, aquell que es va entravessar, aquell que heu fet tantes i tantes vegades però sempre és espacial, aquell que no us agrada gens, aquell que té unes vistes màgiques...

Us convidem a compartir-lo amb nosaltres i el posarem a la secció (esperem que el Google Street View el tingui..) : si us plau indiqueu-nos el motiu el que fa singular per vosaltres.

Gràcies

DPR

Aquí queda el primer: Coll d'Ares 1500 m




View Larger Map


View Larger Map
Coll d'Ares: vistes direcció Molló-Camprodon
Coll d'Ares: vistes direcció Prats de Molló-Arles sur Tech

2 comentarios:

  1. Y para cuando Pailheres, ahora ya conoces las dos vertientes...

    ResponderEliminar
  2. Hola Jorge,
    no hay Street View disponible para la zona del Pailheres, por favor ¿te importaria escoger otro?, ¿qual es tu segundo favorito?
    gracias !

    ResponderEliminar