jueves, 15 de marzo de 2012

PORTS DEL MARESME 2012 - INICI TEMPORADA

Les clàssiques de primavera ja han començat: Paris-Niça. Tirreno-Adriatico, Milan-San Remo... i també el circuit català.

El passat diumenge 4 de març vam estar a la primera marxa de la temporada del Circuit de Gran Fons, que es va celebrar a Arenys de Munt, la Marxa Ports del Maresme, organitzada per Munt Bikes. Cal anotar que és la primera edició d’aquesta marxa i esperem que no sigui la darrera.

Litinerari fou d’uns 140 km amb uns 2500 metres de desnivell, molt interessant: el pollastre, Collsacreu, Santa Helena, Santa Fe, les Costes de baixada, a buscar la Roca per pujar per Sant Bartomeu, Can Bordoi i tornar a entrar al Maresme per Collsacreu. Link Wikiloc (autor Manolitospace)

Per passar la jornada vam quedar amb el Toni (que es prepara per la seva primera BPB, ànims!) i Charly (que tornarà d’équipier a la Titan, força!). Inici del dia al voltants de les 8 després de recollir dorsals i obsequis:un buff, gel, barreta... suavitzant i lleva-taques per la roba i un pot de gomina industrial... que em serà molt últi ;-)

Com sempre al davant van sortir forts, hi havia ganes, i pel darrera ben tranquils. Planejada molt suau fins a Sant Pol, pujada pel pollastre, continuem coronant Collsacreu i baixada fins a Sant Celoni. Aquest tram a l’obaga va crear ensurta a més d’un. Sortim a Sant Celoni i la pujada cap a Santa Helena i Santa Fe es va fer moooooolt llarga, sort de l’avituallament de lujo que hi havia a dalt, vam recuperar forces i baixada ràpida de les costes, que francament prefereixo fer-les pujant.

Cap a Palautortera i Cardedeu on els de la curta ja van girar i els de la llarga ens van dur fins a la Roca. Pujada preciosa de Sant Bartomeu, baixada cap a Òrrius, direcció Dosrius, coronem Can Bordoi, baixada cap a Llinars, i ja a buscar la darrera pujada per Collsacreu, on al coronar hi havia la meta, per fer la baixada neutralitzada fins a Arenys de Munt.

A l’arribada una correcta ració de pasta i beguda. Recuperar i cap a casa.

Una bona matinal per acumular hores d’entrenament.

- M’ha agradat
.- La data de la marxa. Molt bo que a principis de març ja tinguem oferta disponible al circuit.
.- Els ports del maresme. Un plaer aquests portets, no gaire durs però suficients per ajustar cames
.- L’ organització. Bona feina als encreuaments i avituallaments. Els entrepans de Santa Fé boníssims

- No m’ha agradat
Si es diu Ports del Maresme, potser no cal entrar cap al Montseny. Proposaria un itinerari que aprofités molt més els ports del Maresme.

Continuarem el programa de la temporada 2012 a Vilafranca, la nostra clàssica de primavera.
Felicitar al Toni per la seva primera Brevet del passat diumenge 11 !!! un 200 espectacular

Salutacions

DPR


1 comentario:

  1. Bona crònica. A veure si l'any que ve m'hi puc apuntar.
    Sort a Vilafranca

    ResponderEliminar