domingo, 8 de noviembre de 2009

BARCELONA SITGES 2009

Per acomiadar-nos de la temporada, ahir diumenge 9 de novembre vam estar a la XV edició de la Barcelona -Sitges, organitzada per la federació.
La sortida estava prevista a les 10:00 al Gol Nord del Camp Nou. Uns minuts abans es va llegir l'habitual manifest "per un ciclisme segur" reivindicant els drets dels ciclistes a les carreteres.

El fred i el fort vent no van aturar els 2400 ciclistes (rècord de la prova !) Enguany la sortida es va fer per Esplugues, Sant Joan Despí, Sant Boi i ja vam encarar les costes per la clàssica Viladecans, Gavà i Castelldefels. Hi havia un ambient molt festiu amb tot tipus de bicicletes: carretera, muntanya, ciclo cross, plegables, passeig, amb remolc i nens a dins, atrotinades, tope de gama, rodes enormes, rodes petites... totes les combinacions possibles !!!

Vam fer els 40 kilòmetres fins a Sitges molt tranquils, ritme suau i ben atents, doncs amb tanta gent és molt fàcil enganxar-se i no tothom té pràctica d'anar amb grup, de fet vam veure algunes caigudes. Després de les Botigues el grup ja es va estirar completament i a un ritme més intens vam poder gaudir de les costes tancades al trànsit, quin gust !!! és una pena que no hi poguem rodar més sovint doncs les vistes són magnífiques. El macís del Garraf ens va protegir del vent i la temperatura va pujar: les condicions perfectes per gaudir-ne encara més.

A la gasolinera de l'entrada de Sitges ens vam reagrupar per completar la volta pel Penedès: Sant Pere de Ribes, Olivella, Sant Cugat Sesgarrigues, Lavern, Sant Sadurni, Gelida, Martorell i tornada a Barcelona fent Santa Creu d'Olorda: sí, sí entre tots vam convèncer al Jorge que es treiés del cap la tornada pel terrorífic "alt de Walden".

El fort vent va endurir el recorregut, especialment per la zona més propera a la N-340 on estàvem més exposats. Desgastats i desobeint les ordes del nostre director d'equip vam parar a l'exclusiu Parador de Gelida per avituallar-nos amb un exquisit llom amb formatge de dos pams i mig. Amb la panxa ben plena, contents i vent de popa vam arribar sense més incidents. Destaquem les fabuloses vistes de Montserrat (la llum i netedat de l'ambient li donaven una definició increïble, com poques vegades).

Al final una complerta volta d'uns 127 kilòmetres, perfecte per acomiadar la temporada 2009 plegada de bones proves i encara més bona companyia de tots vosaltres.

Moltes gràcies !!!

Salut !

DPR




Dades ruta: Jorge P.




















Tots a punt per la sortida: quanta gent !




















Reagrupament a Sitges: preparats per adentrar-nos cap al Penedès




















Parador de Gelida: panxa contents !






















Turons de Can Pasqual: baixada i ja hi som !

























Si fa vent o no: convideu-lo ! quina bona roda !

2 comentarios:

  1. Una bona ocasió per practicar la rodada amb grup. El fort vent afegir una dimensió tècnica a la sortida. AL final, tips de vent vam preferir la duresa d'una pujada a la que ja hi estem acostumats. Gràcies a Mr. David Pedalweb per l'organització i per (amb la seva absència) permetre una indispensable parada.
    La Creu d'Aragall queda pendent.
    Toni

    ResponderEliminar
  2. Mooooooooooooooolt be.
    Per un dia a l'any que estic malalt, que veig que el meu poder de convocatòria segueix en actiu (tot i que en vareu perdre 3 abans de sortir) i que va fer un dia de gossos;....ara resulta que tothom s'ho va passar de puta mare, que la ruta super fàcil, que el vent una merda que ni es notava, que el fred tampoc no es notava, que a sobre pareu a fer un bocata (quan a mi no em deixeu ni pixar) i a sobre es compleix l'horari previst.
    TRAÏDORS, al menys el que haguessiu pogut fer és no publicar les fotos en lloc, .........però no! el Peñaranda publica al bloc abans que mai i el Suarez aguanta tota la sortida (que amb mi encara no ho ha fet mai) i publica fotos a l'ARUEDA.COM.
    Jo, amagat sota el coixí, recordaré aquells moments de glòria en els que pedalejava sol, sense ningú que em donés roda.


    Conyes a banda, estic molt content de que sortís tot tant be i que xaléssiu tant. Tinc una embeja molt sana per no haver pogut venir, però la veritat és que cada dia estic pitjor. M'ecagüen la gripe!!!
    Estic encantat amb el retorn de la Karmela i ansiós de fer una nova convocatòria, però en la que pugui venir i xupar la roda del Jorge, que tenia que ser maco de seguir en aquestes condicions.
    Gràcies David per el post i moltes gràcies a tots per acudir a la cita (inclòs els despenjats a Sitges)
    Salut
    David

    ResponderEliminar