martes, 16 de junio de 2009

RUTES DEL MONTSENY 2009

29a edició d'una de les clàssiques catalanes, les Rutes del Montseny, amb sortida i arribada a Granollers però enguany amb nou recorregut: Granollers - Sant Miquel del Fai - Coll de la Pollosa - Collsuspina - Coll Formic - Costa del Montseny - Santa Helena - Cruïlla Santa Fe - Granollers, 166 km amb 3000 m +

Arribo a Granollers i de seguida em trobo el Llorenç, em quedat per fer-la plegats sense cap objectiu concret, disfrutar-la i punt. Em venia molt de gust pel company d'aventura i per l'espectacularitat i duresa del recorregut.

A les 8 en punt es dona la sortida dels 250 inscrits. (Aquesta marxa va a menys, poca participació) Comencem neutralitzats fins més enllà de Bigues, pujada ben aviat, Sant Feliu de Codines, l'espectacular Sant Miquel del Fai, Castellterçol i la Pollosa. Aquest primera part la fem sempre acompanyats, grups de 10-20-30 corredors. Parem a l'avituallament, mengem i bevem, encara que no és un dia de molt sol fa molta xafogor. Sortim amb els bidons ben plens, amb calor no es podem fer bromes !

Baixem cap a Tona i Seva. Ens em quedat pràcticament sols. Surt el sol i la pujada a Collformic es fa dura, pesada, la calor apreta. El Llorenç no va fi pujant, avui la seva meitat anglesa no s'adapta a la calor... anem fent a ritmillo fins a l'avituallament a 500 metres de coronar, cal tornar a omplir bidons. Ràpidament baixo seguint les traces del Llorenç que bé que marca les traçades ! es un mestre, perfecte ! Montseny i de nou cap amunt, les Costes, altrament batejat com el Mortirolo, una de les mares de totes les pujades, increïble, que guapo! com pugen, s'enganxen, trams d'asfalt trencat, et fa treballar, la calor apreta, els bidons es buiden... després de la Costa tinc punxada al darrera... grrrrrrrrr... càmara nova i continuem, arribem a dalt de Sant Helena, darrer avituallament, la rutina del dia omplint bidons i ara molt important per assegurar liquid fins a l'arribada.

Baixem fins a Sant Celoni, jo darrera de la Pinarello del Llorenç que la torna a fer dansar elegantment, fi, buscant la traçada perfecte, ens retrobem abans de Campins i seguim sols... només 2 fer arribar a Granollers per la pestosa C-35... bé doncs res... com a vegades ha comentat el Llorenç ara ens toca posar-nos el mono de feina, plat i fer-lo treballar de valent... vinga doncs Sant Celoni, calor, LLinars, Cardedeu on amb els semàfors perdo per davant el Llorenç, xafogor, ens reagrupem, ronda de Granollers, però quina tornada més gossa ! no pot ser ! era millor la versió per Cànoves. Final, 6h 16'. Quina calor !

Bé, una altra marxa al sac, pel Llorenç un ben merescut OR ! em diuen que jo també... no cuadra... després revisant veig que hauria d'estar per sota de les 6h... bé però cap problema... ha estat molt bon entreno, tancant una bona setmana de cares a la gran cita de l'any per principis de Juliol: Marmotte.

Salut !

DPR



2 comentarios:

  1. Hola David!! Haber si cuando pasen las grandes citas organizas una salida+costellada por el Montseny y me apunto…

    ResponderEliminar
  2. Buenas. Tot això que feu els ciclistes està molt bé, però el que de veritat vol saber la gent és que fa la triatleta de la familia, ja,ja. Apa salut.

    ResponderEliminar